1. Начало
  2. Блог
  3. Селекция на месеца
  4. Доставките на вино продължават и в извънредното положение

Доставките на вино продължават и в извънредното положение

16.03.2020
Автор: SeeWines

Скъпи винолюбители,

Във връзка с усложената обстановка в последните дни и седмици бихме искали да Ви уведомим, че Seewines спада към категория „хранителни магазини“ и оставаме отворени и на Вашите услуги.
Можете да поръчате вино online на seewines.com и да го доставим директно до посочения от Вас адрес - нашите куриери работят, спазвайки всички защитни мерки, в името на Вашето и собственото си здраве.

Остава отворен и физическият ни магазин Seewines Gallery /бул. България 106/, който ще работи с нормално работно време. Изключение правят всички планирани събития в магазина ни, които са временно отменени с цел превенция и защита.

Заявяваме, че оъзнаваме своята отговорност към обществото и подкрепяме институциите в предприетите мерки. Всички наши колеги, които работят с клиенти, спазват общоприетите мерки за безопасност - носене на предпазни ръкавици, които се подменят на всеки 2 часа, редовна и честа дезинфекция и спазване на препоръчителната дистанция.

С оглед на безопасността за здравето на Вас и нашите служители, препоръчваме да извършвате плащанията за Вашите поръчки по някой от следните начини:
Дебитна или кредитна карта;
ePay;
PayPal;
Апелираме към Вас също да се придържате към препоръките и да се погрижите, както за собственото си здраве, така и за това на Вашите близките.

Пазете се! Бъдете здрави, спокойни и разумни!