1. Начало
  2. Доставка

Доставка

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Стандартната доставка е безплатна при поръчки над 89.00 лв. В противен случай се заплаща сумата от 4.90 лв. за гр. София и 6.90 лв. за останалата част от страната.

Експресна доставка  до 4 часа от вашата поръчка е налична само в рамките на град София до 18.00ч. всеки ден от понеделник до петък и е на стойност от 14.90 лв

Извършваме доставки на вино почти в цялата страна, с изключение на много малки населени места. Виненият Ви колет пътува в специална обезопасяваща продукта опаковка, а при нужда и с пълна застраховка!

Всички поръчки постъпили до 17:00 ч. в работен ден се обработват и предават на куриер в рамките на следващия (освен в случаите, когато е упоменат по-дълъг срок за доставка в продуктовата страница на определен продукт). Всички останали поръчки се обработват и подават към куриер в рамките на първия работен ден, следващ деня на подаване на поръчката.

Можете да изберете датата на доставка като уточните това по време на Вашето пазаруване.

Срокът на доставка зависи от наличността на избраните продукти. Точното време на доставка за всеки продукт ще откриете на продуктовата страница на съответния продукт.

Графикът за изпълнение на доставки в страната можете да видите тук.

Доставките за гр. София се извършват от нашия приветлив куриер по следния график:

В работни дни от 9:00 до 17:00 ч. Към момента не доставяме през уикенда и официални празници, за което се извиняваме, но ако имате желание да получите поръчката си в такъв период, моля проверете възможностите в нашия център за обслужване на клиенти. Телефон за връзка: 0700 20 202