1. Начало
  2. Блог
  3. Селекция на месеца
  4. Скъпи виноентусиасти, винолюбители, винооткриватели,

Скъпи виноентусиасти, винолюбители, винооткриватели,

23.12.2020
Автор: SeeWines

В навечерието сме на едни от най-чаканите празнични моменти, които като всяка друга година носят в себе си дух на надежда, нови очаквания и мечти.

Коледа и Нова година.

И като всяка друга година всички, тайно или явно, правим равносметка и списък с обещания. Да бъдем по-добри към нас самите, към близки и приятели, към колеги, към обществото, в което живеем.

Измина годината 2020 – предизвикателна, непредсказуема, странна, неясна, новаторска в много отношения, дори бунтарска. Година на превратности и емоции. На разединения и разделения – между обществата, между държавите, между хората и семействата, между човеците.

Хубавото на нас, хората, е, че сме търпеливи и в природата ни е винаги да сме склонни да търси положителното във всяка ситуация.
Днес с това обръщение към вас искам лично да ви благодаря, че бяхме заедно през тази година, че ни повярвахте и следвахте, че ни позволихте да продължим мисията си да ви помагаме да развивате вкусовете и светоусещането си, да ви увличаме в разнообразието на винения свят, да търсим и откриваме заедно непознати сортове, техники, производители.

Това ще е основната ни цел и през идната година, затова искам да споделя с вас няколко важни момента, които подготвяме, за да направим преживяването ви с нас още по-качествено и виникално.

• Продължаваме да увеличаваме портфолиото от продукти, които вече са над 2000 специално подбрани продукта. Ще продължим да го разрастваме в посока български подбрани винарни, аксесоари, подаръци и др.
• Предстои ни важно предизвикателство – пускане на изцяло обновен и подобрен сайт, където основен фокус е удоволствието ви, докато пазарувате: бързина, удобна навигация и търсачка, интуитивен процес по завършване на поръчката, повече информация за продуктите, сомелиерски услуги и т.н. Вярваме, че разбирате, че процесът не е лесен и изисква време и търпение. Обратната връзка и градивната критика от вас винаги са добре дошли, а когато ни похвалите, се чувстваме щастливи и пълни с енергия, която ни кара да се усъвършенстваме с всеки изминал ден.
• През идната 2021 г. ще пуснем и приложение Seewines. За него обаче няма да разказвам сега подробно, за да не проваля изненадата. Ще кажа само, че с него още повече ще подобрим винопреживяването ви при нас!

Разбира се, всичко това ще ни позволи да се фокусираме и в подобряването на услугата по обслужването на поръчките ви. Благодаря ви още веднъж, че ни вярвате и че харесвате това, което правим за Вас.

Благодаря ви, че обичате виното, че и вие като нас вярвате в силата му да обогатява всеки делник и празник.

Благодаря ви, че сте наши приятели и съмишленици!

Целият екип на Seewines и лично аз искаме да ви пожелаем щастливо посрещане на Коледа и Нова година, бъдете здрави и заредени с оптимизъм за една много по-хубава и благодатна 2021!

И нека заедно разпръснем доброто настроение – споделете във Facebook и Instagram с #Seewines виното, което сте закупили от нас и най-много ви е впечатлило. Разкажете ни за емоцията, която ви е донесло. И дано успеем заедно по този начин да разнесем повече радост и добро настроение за повече споделени празнични моменти.

Наздраве и до вино!

Благой Кузмански
Главен сомелиер и изпълнителен директор на Seewines
Advanced Sommelier, Court of Master Sommeliers/ WSET Diploma