Магазин Seewines Gallery

Събития

Затова - опознайте тероара онлайн на www.Seewines.com и бързо си направете среща в галерия seewines, на бул. България 10б.

Към събитията в магазина SEEWINES GALLERY

Опознайте нашите винени специалисти

Стефан Маринков
Стефан Маринков
Управител на магазин Seewines Gallery
Своето кръщение в сферата на виненото изкуство Стефан получава от семейство с богат опит и култура, с което заедно участва в разпространението и продажбата на селектирани вина от района на Венето, Италия. Организира не малко големи събития и коктейли за обществени личности в България, а честите пътувания в Европа и по-точно в Италия допринасят за любовта му към изкуството и интериорния дизайн. Икономическото му образование обаче го подтиква да стартира кариера във финансовата и банковата сфера, но в крайна сметка всичките му занимания се събират в пресечната точка, наречена Seewines. Мисията, която поема в Магазин Seewines Gallery, е да направи мястото най-доброто за провеждане на дегустации, коктейли и частни събития с помощта на екипа си от млади продавач-консултанти.
Асен Милушев
Сомелиер
По образование всъщност е инженер, а преди да открие виното работи дълги години в обкръжението на германски колеги, като вероятно оттам произтича и слабостта му към сорта ризлинг. При едно пътуване до Мендоса в Аржентина бива поразен от “вируса на виното”, като след това бавно и постепенно то се превръща първоначално от любопитство в хоби, после в страст и накрая в професия.  Впечатленията от винените си пътешествия до Калифорния, Канада, Южна Африка и Европа решава да подплати и със систематизирани знания. Завършва WSET ниво 3 в Лондон, а в момента само един последен изпит го дели от придобиването на WSET Diploma. Смята, че другата му страст - пътуванията, естествено свързани с посещения на винени региони, са най-лесният и сигурен начин да станеш ценител на виното.
Елена Павлова
Харизматична, ведра и изтънчена. Със силно изявено, но балансирано чувство за хумор". Така я описват хората около нея. Клиентите пък винаги я познават по усмивката, а тя научава много за тях само като ѝ кажат каква напитка желаят. Страстта към необятния свят на виното и авантюристичната ѝ натура я доведоха в Seewines. За нея по-важно от професионалното отношение е само и единствено удовлетворението, което вижда в очите на клиента.

Как да ни откриете

Телефон за връзка
Работно време магазин Seewines Gallery
Работно време магазин Seewines Gallery
почивен ден: неделя
Адрес Seewines Gallery
бул. България №106 София, България