Магазин Seewines Gallery

Събития

Затова - опознайте тероара онлайн на www.Seewines.com и бързо си направете среща в галерия seewines, на бул. България 10б.

Към събитията в магазина SEEWINES GALLERY

Опознайте нашите винени специалисти

Стефан Маринков
Управител на магазин Seewines Gallery
Своето кръщение в сферата на виненото изкуство Стефан получава от семейство с богат опит и култура, с което заедно участва в разпространението и продажбата на селектирани вина от района на Венето, Италия. Организира не малко големи събития и коктейли за обществени личности в България, а честите пътувания в Европа и по-точно в Италия допринасят за любовта му към изкуството и интериорния дизайн. Икономическото му образование обаче го подтиква да стартира кариера във финансовата и банковата сфера, но в крайна сметка всичките му занимания се събират в пресечната точка, наречена Seewines. Мисията, която поема в Магазин Seewines Gallery, е да направи мястото най-доброто за провеждане на дегустации, коктейли и частни събития с помощта на екипа си от млади продавач-консултанти.
Александрина Георгиева
Дълго обикаля из Азия и Америка, като живее близо десетилетие дори на Бермудите. Именно там открива страстта към виното. Майка на две деца, уверена и педантична в работата си, тя съчетава семейното с професионалното и навсякъде се чувства в свои води. Непринудеността и откритостта й я превръщат в един от любимите на клиентите презентатори по време на дегустациите в Seewines.

Как да ни откриете

Телефон за връзка
Работно време магазин Seewines Gallery
Работно време магазин Seewines Gallery
почивен ден: неделя
Адрес Seewines Gallery
бул. България №106 София, България