1. Home
  2. Blog
  3. Wine and Food
  4. Seewines реколта 2019 - вече е тук!

Seewines реколта 2019 - вече е тук!

07.08.2020
Autor: SeeWines

biodynamicАвгуст е може би най-отпускарският месец, но докато по-голямата част от хората прекарват времето си по летните курорти, нашите утрини започват в лозята, където може да се вкуси вече зреещото грозде. А и какво по-хубаво има от сутрешна разходка из красиви лозя. Благоприятните климатични условия в региона на Сандански помагат за ранното узряване на нашите бели сортове и по-младите ни лозя - още в средата на август. Няма време за губене - лозята край морето също чакат с нетърпение да предадат своя плод и няколко седмици по-късно да са напълно готови. Процесът по подготовка на гроздето е дълъг, изисква много търпение и много разбиране. Прецизирането на точната дата за гроздобер е от особено значение за стила вино, което искаме да произведем.


wine-maker

Както всяка гроздоберна кампания, така и 2019-та, беше изпълнена с добре структурирана идея какви вина бихме искали да получим. Основният фокус бе създаване на чистосортово бяло вино Совиньон Блан, а също и на по-плодово и свежо червено вино, което в последствие нарекохме Colorito - Red Blend.


През годините едва три, в които сме на пазара като винопроизводител, вината ни се радват на голям брой постижения в редица конкурси. За реколта 2019 е все още рано, но въпреки това Colorito Rose 2019, ни изненада със своята награда. Единственото розе от България, което печели сребърен медал от The International Rose Championship

MoreWine and Food

Година на изненади

Година на изненади

from SeeWines , 26.08.2019
Благодаря!

Благодаря!

from SeeWines , 24.11.2020
Галерия SeeWines

Галерия SeeWines

from SeeWines , 10.12.2018