1. Home
  2. Spirits
  3. Whiskey
  4. Belgian Owl
  5. Glen Grant 12y. Single Malt 43% 0.7L

Glen Grant 12y. Single Malt 43% 0.7L

In stock - delivery within 24 hours on working days for Sofia.
Art. # 10027

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДЖАБА!!! Запазете своята бутилка преди премиерата й на пазара!

Този недокоснат от дървесина дестилат сякаш ни отвежда до сърцето на ечемиченото зърно.

Слабият аромат на малц, печен хляб и сладкиши ще ви заинтригува, и след това ще ви завладее. Когато уискито се отвори допълнително, откривате плодов аромат, свежи нотки на зрели круши, зеленика и сайдер, които след това се превръщат в прясно окосена трева.

Първоначалното усещане в устата е сладко, със съблазнителна масленост. Малко по малко се появяват плодови нотки на жълти плодове.

More about this wine

Belgian Owl distillery

Belgian Owl distillery

Дестилирана мъдрост от природата! Това е слогъна на малката тероарна дистилерия от платото Хесбай в Белгия. "Нужни са знания, за да се направи уиски, и мъдрост, за да се пие", казват нейните собственици. "Да създадем уникално уиски, гладко и балансирано, чисто и с най-високо качество, сключихме съюз с почвата, по която ходим, с въздуха, който дишаме, и с водата под краката ни", добавят още те. Регионът Хесбай се оказва идеалното място за раждане на автентично уиски, което има велика традиция, но е здраво вкоренено в белгийската земя. Водено от упорита воля и дълбоко разбиране на баланса на нещата, майстор-дистилърът Етиен Буйон е създал гама от спиртни напитки, всяка от които разказва своя история. Всяко от техните уискита по своята същност е изконно белгийско, автентично хесбейско, и несъмнено уникално! По следната капка.

All wines of the same producer

Customer reviews

No reviews available

Be the first to review