Zalto чаши

Seewines Ви представя един нов свят на удоволствие! 

Още с първото докосване всяка чаша Zalto прави впечатление с отличителността си - 

Прочетете повече

Zalto чаши

Seewines Ви представя един нов свят на удоволствие! 

Още с първото докосване всяка чаша Zalto прави впечатление с отличителността си - 

Прочетете повече
Филтър
1 - 1 от 1 резултата
hearth icon
Комплект Шест Чаши Zalto Десертни
Zalto за десертно вино набляга на финеса и елегантността на ...
375,00 лв.

перфектно изпълнен баланс и изключителен дизайн, линията Denk`Art са чаши с изящна деликатност и нежност.  Едно истинско изкуство, съчетаващо в себе си искрящата прозрачност на кристала, фината естетика на дизайна и перфектното представяне на букета от винени аромати. 

Идеята зад концепцията на чашите Zalto Denk`Art е силно повлияна от обширните познания на свещеника Ханс Денк, който прекарва десетилетия в изучаването и дегустацията на вина и е един от най-ценените и вдъхновяващи виноексперти в Австрия. Кривата на купите е наклонена под ъглите 24 °, 48 ° и 72 °, които са в съответствие с ъглите на наклона на Земята. Още древните римляни са използвали тези знания в своите хранилища, установявайки, че продуктите остават пресни за по-дълго време и че вкусът се подобрява. Днес Zalto използва същите ъгли и показва на практика, как виното може да покаже своя най-голям потенциал в чаша Denk`Art.

Шедьоврите на ръчно изработените чаши Zalto се различават от всички останали още със самото докосване. Въпреки тънките си стени, серията Denk'Art притежава всички качества на съвременната чаша по отношение на грижата и трайността - подходящи са за миене в съдомиялна машина и имат висока пригодност за ежедневна употреба. 

Добре дошли в света на Zalto, стъклено съвършенство чрез традиционно майсторство!